Enric Reverté Llorca, Il·lustríssim cònsol de Sildàvia® a Barcelonnie.
Benvolguts tintinaires i amants de les aventures de Tintín.

Si fem memòria de les nostres lectures tintinaires, veurem la gran quantitat de països imaginaris que va arribar a crear Hergé, donant-los vida de la mà del nostre intrèpid aventurer.

De tots aquests països imaginaris cal destacar com el més prolífic el Regne de Sildàvia®, governat amb mestria per S. M. el Rei Muskar II. Aquest país allotja les aventures d’El Ceptre d’Ottokar, la base atòmica dels dos llibres de la Lluna i l’Assumpte Tornassol mitjançant els seus Serveis Secrets.

Aquests llibres ens han portat a la creació mental d’un país, Sildàvia®, ple de riquesa social, natural, científica i artística on la seva idealització ens porta a somiar amb la seva existència.

Aquest web del Consolat de Barcelonnie no té altra pretensió de ser un petit divertiment per a tots els tintinaires que en algun moment hem somiat amb que un país tan petit com Sildàvia® pogués ser possible; així com fer-vos partícips de la il·lusió que em va provocar el nomenament oficial com a “Cònsol Honoraire de Sildàvia® a Barcelonnie” per part de l’emissari del Rei Muskar II.

¡¡ Que Sant Wladimir us protegeixi !!