El Consolat Honorari de Sildàvia® a Barcelonnie, gaudeix del privilegi d’expedir la Carta de Nacionalitat a les persones que desitgin la nacionalitat sildava i així poder gaudir de la Recepció Institucional en honor de Sant Wladimir, el 15 de Juliol.

La Carta de Nacionalitat de Sildàvia®


Des del Consolat Honorari de Sildàvia® a Barcelonnie tenim l’honor, entre altres activitats, de poder expedir la Carta de Nacionalitat del ‘Royaume de Syldavie¨ a tots els «tintinaires» interessats a accedir a aquesta nacionalitat fictícia, mitjançant la validació de segell consular i la rúbrica personal del Cònsol de la ciutat de Barcelona.

L’oficialitat que li atorga el segell i la rúbrica consular donen a aquest passaport la validesa internacional per poder viatjar a tots els països imaginaris que Hergé va desenvolupar a les aventures de Tintín

Avui dia podem incloure entre aquests països a l’Estat de Bordúria, país amb el qual s’han normalitzat i apaivagat les relacions territorials i comercials mitjançant la noble pràctica de l’esport (futbol sala) entre ambdós països.

Detall de la coberta i de l’interior de la Carta de Nacionalitat

La Carta de Nacionalitat i el seu contingut:

  • La primera pàgina es compon d’un Codi d’honor el qual el signa i segella el consolat.
  • La segona pàgina incorpora el número de la Carta de Nacionalitat registrat.
  • La tercera pàgina està destinada a omplir totes les dades de l’interessat inclosa una foto personal de carnet, signada personalment per l’interessat.
Detall interior Carta Nacionalitat

Dues pàgines més estan en blanc perquè puguin ser segellades pels diferents consolats de ciutats amb representació consular sildava.

L’últim full consisteix en unes condicions generals d’ús i propietat de la Carta de Nacionalitat

Mides: 8,2 cm. X 11,8 cm.

Sol·licita la teva Carta de Nacionalitat

Nota legal