Enric Reverté Llorca, Il·lustríssim cònsol de Sildàvia a Barcelonnie.
Benvolguts tintinaires i amants de les aventures de Tintín.

Si fem memòria de les nostres lectures tintinaires, veurem la gran quantitat de països imaginaris que va arribar a crear Hergé, donant-los vida de la mà del nostre intrèpid aventurer.

De tots aquests països imaginaris cal destacar com el més prolífic el Regne de Sildàvia, governat amb mestria per S. M. el Rei Muskar II. Aquest país allotja les aventures d’El Ceptre d’Ottokar, la base atòmica dels dos llibres de la Lluna i l’Assumpte Tornassol mitjançant els seus Serveis Secrets.

Aquests llibres ens han portat a la creació mental d’un país, Sildàvia, ple de riquesa social, natural, científica i artística on la seva idealització ens porta a somiar amb la seva existència.

Aquest web del Consolat de Barcelonnie no té altra pretensió de ser un petit divertiment per a tots els tintinaires que en algun moment hem somiat amb que un país tan petit com Sildàvia pogués ser possible; així com fer-vos partícips de la il·lusió que em va provocar el nomenament oficial com a “Cònsol Honoraire de Sildàvia a Barcelonnie” per part de l’emissari del Rei Muskar II.

¡¡ Que Sant Wladimir us protegeixi !!